Membrii Juriului

Festivalul de Dans " Stelele Aurii " 
25-26 noiembrie 2017
Madalin FarcArbitru
Coregraf al renumiteor emisiuni PRO TV - Vocea Romaniei si Romanii au talent, coregraf si dansator - INNA , ANDRA, Alexandra Stan, Fatman Scoop, dar si in cardrul Festivalului UNTOD , Madalin Farckc va fi prezent la Stelele Aurii in postura de juriat.
Juriu 4Arbitru
S-a născut în 1984, în Baia Mare. La vârsta de 6 ani a început cursurile de balet din cadrul cercului de balet de la Opera Națională Timișoara, alături de Alina Ilie.
Ulterior, a urmat cursurile Colegiului Național de Artă „Ion Vidu” din Timișoara, secția coregrafie la clasa Alla Bojek-Claudiu Lupu.
În perioada liceului a colaborat cu Opera Națională Timișoara dansând roluri solistice și principale, atât clasice cât și moderne.
În timpul stagiului de la New York a lucrat cu mai mulți maeștri, printre care amintim: Chiara Ajkun, Wilhelm Burman, Diane Carttie (ABT), Ellyn Cudo (ABT), David Howard.
A fost premiată la concursuri naționale și internaționale: Olimpiadele Naționale (2000-2003), Eurovision Young Dancers (2003), Danza Europa (2003), Concursul Internațional de Dans Clasic și Contemporan (2009). De asemenea, a primit diplome de excelență oferite de primăria Timișoarei, pentru promovarea imaginii municipiului Timișoara.
După absolvirea liceului a obținut o bursă de perfecționare în New York alături de Ajkun, iar din 2004 s-a alăturat companiei de balet a Operei Naționale București devenind prim – solistă în 2007.
În cadrul Operei Naționale București a dansat rolurile principale din marile balete clasice cât și din cele moderne. A participat în numeroase gale și spectacole integrale din Franța, Spania, Germania, Italia, Qatar, Serbia, Polonia și Romania.
Repertoriul ei include rolurile principale din spectacole precum: Lacul lebedelor, Don Quixote, Giselle, Bayadera, Coppelia, Corsarul, Frumoasa din pădurea adormită, Cenușăreasa, dar și coregrafii moderne sau neoclasice semnate de coregrafi celebri precum: Chiara Ajkun, Olivier Patey, Janett Jacquet, Gigi Căciuleanu, Jiří Kylián, Mihai Babușka, George Balanchine, Gheorghe Iancu, Edward Clug, Francisc Valkay.
Cristian MironArbitru
Cristian Miron este coregraf / dansator in proiecte celebre de la emisiunile de televiziune și videoclipuri muzicale la concepte artistice pentru concerte și spectacole de scenă.
În prezent, colaborând cu artistul internațional INNA, Cristian Miron a coregrafiat întregul său turneu Mexic 2013 - secțiunea de dansatori și spectacolele ei. Este principalul dansator și coregraf al INNA din 2013.
Cristian Miron a dansat pentru "Dancing with the stars", "The Voice", "România are talent" și "Tu cara me suena".
Coregraf dansator: Raluka, Elena Gheorghe, Andreea Banica, Proiectul Fly, Ale Blake, Andreea Balan, Alessia, Ddy Nunes
A creat ANTURAJ, un concept de îmbunătățire pentru dansatori, predare cu alți instructori români în cel mai lung atelier de dans național.
Ovidiu Iancu MateiArbitru
Ovidiu Iancu Matei a absolvit Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București în 2002 după ce a fost bursier al școlii English National Ballet din Londra.
Din anul 2002 a fost angajat ca prim – solist al Operei Naționale București unde a dansat până în 2012.
Din 2012 până în 2014 a fost Senior Solist la Tulsa Ballet Oklahoma – SUA.
Între 2014-2015 a revenit ca prim – solist la Opera Națională București
2015-2016 ca prim – solist și maestru de studii și repetiții la Teatrul de Balet Sibiu.
În prezent, este prim-solist al Operei Naționale București.
A colaborat cu multe instituții de cultură din țară și din străinătate ca invitat special la Belgrad National Opera (Serbia), Bratislava National Opera (Slovacia), Novi Sad National Opera (Serbia), Teatrul de Balet „Oleg Danovsky” (Constanța, România), Opera Națională Română Iași, Opera Națională Română Timișoara, Opera Națională Sofia (Bulgaria), Opera Națională Brașov (România), Teatrul de Balet Sibiu, Orlando Ballet (SUA), Norman Ballet (SUA), Teatrul Madinat (Dubai), Alina Cojocaru Dream Project (Tokyo, Japonia), Royal Ballet Gala (Estonia), Teatrul Brancaccio (Roma,Italia), Opera Națională Plovdiv (Bulgaria), Teatrul Linear Ciak (Milano, Italia), Compania United Dance (Germania).
Din anul 2010 a început să lucreze și ca maestru de studii, duet și de repertoriu în țară și în străinătate. În anul 2015 a început să creeze partituri coregrafice, cea mai importantă dintre acestea fiind prezentată în 2016 în cadrul spectacolului GENEZA din Sibiu.